Over Winx2FLY

‘Commit 2 your next level’

Het is mijn passie om mensen te inspireren, enthousiasmeren en met elkaar in verbinding te brengen. Ik werk vanuit het hart, met een oprechte betrokkenheid. Daarbij helpt het dat ik een teambuilder ben, snel kan schakelen en dingen concreet kan maken, creatief, doelgericht en eerlijk ben, ook een eigen verhaal te delen heb en mezelf kwetsbaar durf op te stellen. Kwetsbaarheid is dan ook een van de twee hoofdthema’s van mijn trainingen, naast veiligheid. Want zeg eens eerlijk, jij durft jezelf toch ook alleen maar open te stellen als je je daarvoor veilig genoeg voelt?

Mensen boeien mij! Vooral de processen die zij doormaken en wat hun drijfveren zijn. Hun motivatie. En hoe ik ze verder kan helpen. Niet voor niks heb ik jarenlange ervaring in Recruitment en HR. Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP Master Coach. En nog altijd blijf ik mij ontwikkelen. Al deze ervaring, kennis, kunde en passie komen samen in de WinX2fly-methode die ik voor jou heb ontwikkeld.

Wil jij succesvol zijn? Snap jij echter dat niet alles zomaar komt aanwaaien? Ben je bereid actief aan de slag te gaan om je doel te bereiken? Wil jij je vleugels uitslaan naar the next level? Neem dan zeker contact met mij op via 06-51554279. Ik sta je graag te woord!

Inspirerende groet,

Nieky

Image

Winx2FLY: Commit 2 your next level
Vlinder vlieglijntje 2x 8