CARRIÈRE SPIEGEL

CARRIÈRE SPIEGEL

CARRIÈRE
SPIEGEL

Een speciale dienst van Winx2FLY is de carrièrespiegel.
Deze is speciaal bedoeld voor mensen die overwegen om een andere stap willen maken in hun loopbaan. Wat is voor jóu de juiste job of vervolgstap? Met de Carrière Spiegel van WinX2FLY gaan we samen aan de slag om inzicht te krijgen in wie jij bent en wat je het liefste doet.

CARRIÈRE
SPIEGEL

Een speciale dienst van Winx2FLY is de carrièrespiegel.
Deze is speciaal bedoeld voor mensen die overwegen om een andere stap willen maken in hun loopbaan. Wat is voor jóu de juiste job of vervolgstap? Met de Carrière Spiegel van WinX2FLY gaan we samen aan de slag om inzicht te krijgen in wie jij bent en wat je het liefste doet.

Nieky ken ik nog vanuit haar periode als HR-adviseur. Toen al kreeg ze het voor elkaar om de meest complexe personeelsproblemen op te lossen door haar wijze van communiceren. Haar tone of voice raakte mensen en daardoor kreeg ze ze mee. Een waardevolle gave, ook zakelijk. Toen ik haar zag performen als spreker wist ik het zeker: Zij brengt mensen door haar verhaal in beweging, haar kwetsbaarheid is haar kracht! En niet te vergeten heeft ze enorm veel humor. Wil je als bedrijf een inspirerende spreker, bel Nieky!

Jack

De manier waarop Nieky van Vlerken haar persoonlijke verhaal vertelt is verrassend. De vertelling is heel persoonlijk en ze stelt zich daarbij zeer kwetsbaar op, waardoor de woorden goed binnen komen. Ze is in staat om de aandacht vast te houden, kijkt haar publiek vrijmoedig aan en spreekt in duidelijke taal, uit haar hoofd. Complimenten Nieky, je hebt werkelijk spreektalent!

Andreas

Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet. En dat geldt zeker voor Nieky van Vlerken! Bevlogen raken door een bevlogen Nieky, ik weet inmiddels hoe dat voelt. Ze haalt alles uit de kast (of haar koffer, voor mensen die haar kennen) en geeft een doorkijkje in haar ziel. In haar kwetsbaarheid laat ze haar kracht zien, waarin ik mijn eigen kracht herken. Wat je dan meemaakt, valt moeilijk te beschrijven, behalve dat ik loop te stui-te-ren om aan de slag te gaan en mijn plek op mijn next level te claimen. Een sessie volgen bij de koningin van de inspiratie? Dè no-brainer van 2019!

Nieky is een enthousiaste en professionele spreker en trainer. Die vanuit haar passie haar werk leeft, maar doelgericht. Ze weet in haar inspiratietrainingen mooie vragen te stellen om je voldoende aan te zetten en verder te helpen bij het vinden van jouw motivatie en drijfveren. Nieky is oprecht geïnteresseerd in jou als medemens en dat werkt heel fijn en vertrouwd.

Servia

Ik heb Nieky mogen ontmoeten tijdens een lezing die ze gaf. Ik heb veel lezingen bijgewoond van veel mensen maar deze bleef hangen. Een verfrissende, inspirerende lezing. Nieky is open, oprecht,  gepassioneerd en weet mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Heel mooi, bedankt!

Astrid

Ik kan Nieky met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die een goede en professionele training wil laten verzorgen om bij te dragen aan het succes van zichzelf of dat van een ander, met een open oog voor uw wensen.

Natalie

In juni heb ik de workshop  Ready? Set? G(r)O(w)! gevolgd. Knap hoe ze ons tijdens de hele workshop heeft kunnen boeien! Als je je doel wilt behalen, zorg dat dat het doel belangrijk voor je is, dan lukt het! Dank je wel voor de tips Nieky!

Esther

Enthousiaste presentatie bijgewoond van Nieky; een presentatie die je aan het denken zet en bij blijft op een laagdrempelige manier. Nieky zelf staat er met een hoop bevlogenheid en openheid in. Leuk mens, leuke presentatie!

Anne

Ik heb de training Ready Set Grow van Nieky van Vlerken gedaan. Nieky is een fijne en gedreven persoon en heeft de training praktisch en direct toepasbaar gemaakt. Een aanrader voor iedereen die geïnspireerd wil worden om van A naar B te gaan.

Anuska

Ik heb Nieky ervaren als een positief ingestelde, kritisch meedenkende, warme en open persoonlijkheid. Kortom een prettig mens!

Twan