AGENDA

AGENDA

HIER VIND
JE MIJN
AGENDA

Hier vind je mijn agenda met een overzicht van evenementen en trainingen.

Er zijn op dit moment geen evenementen of trainingen gepland.

HIER VIND JE MIJN AGENDA

Hier vind je mijn agenda met een overzicht van evenementen en trainingen.

Er zijn op dit moment geen evenementen of trainingen gepland.

In actie komen is makkelijker gezegd dan gedaan. Met het doordachte Naturel Power Flow programma helpt Nieky je op inspirerende wijze om, met de juiste inzichten en tools, daadwerkelijk in actie te komen. Vanaf nu zijn er geen excuses meer voor uitstel.

Rob Snoeijen

Op uitnodiging van Nieky heb ik de try out van haar inspiratiesessie/powerboost bijgewoond met als pakkend thema van “uitstel naar actie”. Een aansprekend en zeer herkenbaar thema. Vrijwel iedereen heeft momenten waarop je ontevreden bent of onvrede hebt met de huidige situatie. Maar doe je er wat aan? Op zo’n moment is het belangrijk om je de vraag te stellen: wat geeft mij geen voldoening?, wat wil ik niet meer en wat wil ik echt anders?, wat voelt goed en waar krijg ik energie van?,  wat ga ik nu anders doen en hoe? Nieky vertelt openhartig over haar persoonlijke zoektocht naar echte verandering om vervolgens alle aanwezigen te prikkelen en te inspireren om zichzelf ook eens te “spiegelen”. Een echte aanrader om deze bijeenkomst bij te wonen.

Albert Beckers

Presentatie met passie gebracht! En mede daardoor ook inspirerend!

Doret Schulkes

Ik heb Nieky een aantal keren ontmoet vanuit haar rol als recruiter en arbeidsmarkt-dier. Recentelijk echter heb ik haar ervaren als trainer en spreker vanuit Winx2fly. Dat was ’the next level’ wat mij betreft. Niet alleen was de inspiratiesessie die zij gaf persoonlijk, energiek én pakkend, …. nog belangrijker vond ik de structuur die zij aanreikte om je persoonlijke doelen te bereiken. Haar “Natural Powerflow” en haar “A.C.T.I.E.F.” -model staan borg voor een stevige houvast om je eigen doelen voor 100% te realiseren. Voor diegene die zichzelf structuur en energie gunt een aanrader!

Alexander Steegh

De manier waarop Nieky van Vlerken haar persoonlijke verhaal vertelt is verrassend. De vertelling is heel persoonlijk en ze stelt zich daarbij zeer kwetsbaar op, waardoor de woorden goed binnen komen. Ze is in staat om de aandacht vast te houden, kijkt haar publiek vrijmoedig aan en spreekt in duidelijke taal, uit haar hoofd. Complimenten Nieky, je hebt werkelijk spreektalent!

Andreas Floor

Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet. En dat geldt zeker voor Nieky van Vlerken! Bevlogen raken door een bevlogen Nieky, ik weet inmiddels hoe dat voelt. Ze haalt alles uit de kast (of haar koffer, voor mensen die haar kennen) en geeft een doorkijkje in haar ziel. In haar kwetsbaarheid laat ze haar kracht zien, waarin ik mijn eigen kracht herken. Wat je dan meemaakt, valt moeilijk te beschrijven, behalve dat ik loop te stui-te-ren om aan de slag te gaan en mijn plek op mijn next level te claimen. Een sessie volgen bij de koningin van de inspiratie? Dè no-brainer van 2019!

Wilfried de Lygne

Nieky is een enthousiaste en professionele spreker en trainer. Die vanuit haar passie haar werk leeft, maar doelgericht. Ze weet in haar inspiratietrainingen mooie vragen te stellen om je voldoende aan te zetten en verder te helpen bij het vinden van jouw motivatie en drijfveren. Nieky is oprecht geïnteresseerd in jou als medemens en dat werkt heel fijn en vertrouwd.

Servia van de Brand

Ik heb Nieky mogen ontmoeten tijdens een lezing die ze gaf. Ik heb veel lezingen bijgewoond van veel mensen maar deze bleef hangen. Een verfrissende, inspirerende lezing. Nieky is open, oprecht,  gepassioneerd en weet mensen te inspireren en in hun kracht te zetten. Heel mooi, bedankt!

Astrid Bosveld

Ik kan Nieky met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die een goede en professionele training wil laten verzorgen om bij te dragen aan het succes van zichzelf of dat van een ander, met een open oog voor uw wensen.

Natalie van Riet

Enthousiaste presentatie bijgewoond van Nieky; een presentatie die je aan het denken zet en bij blijft op een laagdrempelige manier. Nieky zelf staat er met een hoop bevlogenheid en openheid in. Leuk mens, leuke presentatie!

Anne van Spreeuwel
Nieky van Vlerken heeft een mooie start gemaakt met haar WinX2fly inspiratie sessie. Na zelf al het een en ander te hebben onderzocht en geleerd de laatste jaren, wist Nieky mij toch te raken door haar verhaal en zeker te motiveren om weer aan de slag te gaan. Ik merkte dat ik toch weer terug aan het vallen was in mijn vaste patronen en doordat ze mij wist te inspireren, kon ik weer met hervonden energie naar een aantal zaken kijken en aan de slag gaan. Bedankt Nieky!
Hetty Groesbeek
Ik heb een inspiratiesessie gevolgd bij Winx2Fly, waar ik veel aan heb. Het brengt nieuwe inzichten en is soms best confronterend.
Het is een echte aansporing aan de slag te gaan. Dank Nieky het was een feest om naar je verhaal te mogen luisteren.
Gerry Lardenois-Konings
“De power en positieve energie die Nieky uitstraalt tijdens haar trainingen stelt je in staat om ook door jouw grenzen heen te breken” Wilfried Gradus
Nieky van Vlerken gaf haar inspiratie sessie voor een aanzienlijke groep toehoorders. Een inspireren deed het zeker omdat ze op een zeer authentieke wijze zichzelf stond te zijn, háár verhaal vertelde en daarmee ons in beweging bracht. Mij in ieder geval zeker en dat heet boeien en inspireren. Ik voorzie dat ze hiermee velen kan aanzetten tot actie”.
Jan van den Brand
Nieky is een powervrouw en een zeer gewaardeerd collega in ons mooie HR vakgebied. Ik heb haar inspiratiesessie mogen bijwonen en ben onder de indruk van haar verhaal. Respect!
Barrie Spoorenberg
De inspiratie sessie van Nieky, kwam recht uit het hart! Ik ben op dit moment in een fase van “duizend ideeën, te weinig actie”. De sessie zorgde ervoor dat ik m’n plan weer ben geen volgen, m’n hart blijf volgen met dingen die ik ECHT wil en weer in een goede flow zit!
FOLLOW YOUR HART!
Marijn Machielsen
Mooie inspirerende avond gehad door Nieky van Vlerken, vol passie en emotie gaf ze een presentatie/workshop die iedereen geboeid hield…
Jaap Harm van Duinen
Nieky van Vlerken is een natuur talent. Ze inspireert ons vanaf het podium met story telling en met haar levensverhaal. Dat doet ze zo eerlijk, menselijk en origineel dat je er mooie ideeën en inspiratie door krijgt voor de rest van je leven. Nieky inspireert vanuit haar warme hart en met haar heel goed ontwikkelde brein, gevoel, empathie en intuïtie.
Willem van der Esch